SSD

UW COMPUTER WEER RAZENDSNEL?
Veel mensen kopen een nieuwe computer omdat de oude erg traag is geworden.
Dat is geldverspilling. Vaak zit dit slecht vast op één onderdeel: de harde schijf…

Traditionele harde schijf
Een traditionele harde schijf heeft draaiende platen met een bewegende arm met een lees/schrijfkop aan het einde, te vergelijken met een LP-speler. Door de jaren heen wordt een traditionele harde schijf traag. Naast dat Windows ‘dichtslibt’ gaat de lees- en schrijfcapaciteit van de harde schijf vaak ook achteruit. Hierdoor ontstaat er een (lange) wachtrij voor de opdrachten die het systeem naar de harde schijf toestuurt. Processor en geheugen en moederbord hebben dan weinig te doen en staan te wachten op de harde schijf.

Solid State Disk
Een Solid State Disk (SSD) is de nieuwe generatie harde schijf waar zich geen draaiende delen in bevindt. Deze harde schijven zijn 10x zo snel als de traditionele.

Supersnel
Een grootte van 128 GB is goed betaalbaar, wat doorgaans meer dan genoeg is voor het Windows systeem, waar je de echte snelheid ook voor nodig hebt.

Backup
Uiteraard is het ook altijd raadzaam een backup van uw bestanden te maken, bijvoorbeeld op een USB-stick of in de Cloud*. Uiteraard zorg ik ervoor dat zonder verlies van uw gegevens het systeem daarna weer uitstekend werkt.

Uw PC weer zo goed als nieuw!
Het vervangen van de harde schijf is veel voordeliger dan een nieuwe computer die gauw €500,- tot €700,- kost. Met een veel lagere investering heb je het zelfde resultaat. Vaak zijn het moederbord, het geheugen, de processor en de andere onderdelen nog in prima staat, en kan een computer weer jaren verder met een nieuwe SSD schijf. Na vervanging van de harde schijf is uw computer of laptop weer razend snel.


Aanbieding
– Vervangen harde schijf voor een 128GB SSD
– Schone installatie van Windows 10
– Terugzetten van uw email account**
– Terugzetten van uw bestanden

Normaal €200,- nu €165,- incl. BTW***

*stel gerust uw vragen aan mij over de Cloud
**u moet het wachtwoord van uw email hebben. Ik stel dan weer in dat u email kunt ontvangen. Het overzetten van al uw oude email doe ik voor een tarief van €40,- per uur.
***aanbieding is uitsluitend geldig voor particulieren / voor bedrijven gelden andere tarieven – vraag naar de prijzen.

Zou u zo vriendelijk willen zijn uw vrienden en kennissen in Diever en omgeving op de hoogte te stellen van deze aanbieding?